קטגוריות
עוף

עוף פריך מוקפץ עם אטריות אודון

 

Moria Shakui

אוכל אסייאתי של מסעדה

אטריות אודון יש לקנות בכל מחלקה אסייאתית בסופר

המתכון של אליטה אופק

המרכיבים-

2 חבילות אטריות אודון טריות (400 גרם

(או נודלס עבים מבושלים.)

4 בצלים ירוקים חתוכים גס

3 שיני שום כתושות

 כפית ג׳ינג׳ר טרי קצוץ דק

1/2 פלפל צ׳ילי אדום פרוס או פלפל ירוק חריף

 כף רוטב צ׳ילי מתוק

1/3 כוס מייפל או דבש או סילאן

1/2 כוס רוטב סויה

1/2 כפית שמן שומשום

מצרכים לעוף הפריך-

350 גרם חזה עוף חתוך לקוביות

4 כפות קורנפלור

3 כפות רוטב סויה

 שמן לטיגון

אופן ההכנה –

נערבב עוף עם סויה ונשרה כחצי שעה.

נטבול בקורנפלור ונטגן משני הצדדים.

נוציא הצידה.

נערבב את כל הרטבים ונוסיף לנודלס

נקפיץ במחבת עם מעט שמן את הבצל עם שום ,ג’ינג’ר ופלפל צ’ילי.

נוסיף את הנודלס והעוף הפריך נקפיץ 1-2 דקות

נוסיף רבע כוס מים נערבב ונגיש .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version