תמיד רציתם לדעת איך להכין תפוחי אדמה בתנור שיוצא קריספי בפה
טעים טעים ממש חלום
מאיה בוטראשווילי
המרכיבים-
8 תפוחי אדמה אדומים או חבילה של קטנים חצויים
כף מיונז
כף פפריקה מתוקה
מעט כורכום
כף אבקת מרק בצל
2 שיני שום כתושות
חצי כפית מלח פלפל שחור גרוס
כרבע כוס שמן זית
אפשר תימין או רוזמרין יבש מעט.
אופן ההכנה –
את תפוחי האדמה נשטוף היטב.
נחתוך לקוביות גדולות או קטנים – לחצי.
נבשל 10 דקות במים רותחים עם טיפה מלח.
נסנן היטב.
נערבב את כל התבלינים עם השמן והמיונז.
נוסיף את תפוחי האדמה .
נערבב היטב .
נניח על נייר אפייה
נכניס לתנור על חום 200 מעלות כחצי שעה או עד ששחום ויפה כמו בתמונה .
זה קריספי ,טעים ומלווה את כל הארוחות שלנו