הלביבות הכי טעימות לביבות כרישה – פרסה- לוף
לירק שיש לו כמה שמות
לביבות הכי טעימות
מתכון של רעיה מיסקין
קציצות פרסה של אמא
הכמות היא מאוד גדולה
אפשר להכין חצי כמות
המרכיבים-
4 קילו פרסה (החלק הלבן עד הירוק בהיר
חצי ק”ג בשר טחון (או לצמחוני 3 תפוחי אדמה מבושלים)
6 ביצים
כ- 2 כוסות קמח (מצה)
פלפל שחור
מלח
אפשר מעט מרק עוף או כמון
אופן ההכנה –
מרתיחים את הפרסה חתוכה במים עד שהיא נעשית רכה.
בערך חצי שעה .
מסנננים ומקררים.
טוחנים במעבד מזון.
מערבבים עם החומרים האחרים .
את הקמח להוסיף בהדרגה .
לטגן לביבות בשמן עמוק
חג שמח ובתאבון
אם רוצים צמחוני
מורידים את הבשר ומוסיפים 3 תפוחי אדמה מבושלים ומרוסקים לפירה.