קטגוריות
עוגיות

עוגיות אגוזים נימוחות בטעם של פעם

 

Fanny Danino
עוגיות אגוזים נימוחות הכי טעימות בטעם של פעם
המתכון מאת פאני דנינו
המרכיבים –
200 חמאה רכה
100 גרם אבקת סוכר
3 כפות סוכר חום
1 חלמון
1 כפית תמצית וניל
3 כוסות קמח אם הבצק דביק להוסיף עד קצת
1 כפית שטוחה אבקת אפיה
100 גרם אגוזים טחונים
אופן ההכנה-
שמים בקערה את כל המצרכים ולשים לבצק אחיד לא דביק.
נותנים לבצק מנוחה במקרר לפחות חצי שעה.
מכדררים מהבצק כדורים קטנים ,
מניחים בתבנית עם נייר אפיה במרווחים .
 אפייה 180 מעלות אופים בערך 15 דקות עד הזהבה.
זה תלוי בתנור .
מצננים מעט ובוזקים מעל אבקת סוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version