אז מה הסוד לתפיחה מוגזמת כששמים את הספינג’ בשמן
תכינו בצק,שימו אותו לילה במקרר
לפני הטיגון תוציאו שעה בחוץ ורק אז תטגנו.
כך יצאו לכם ספינג’ שמנמנים מלאים באויר.
המתכון של -לילך גדיש
המרכיבים-
קילו קמח
שתי כפות שמרים
חצי כוס סוכר
חצי כפית מלח
ארבע וחצי כוס מים
אופן ההכנה –
לערבב הכל בקערה .התפחה להכפלת הנפח פעמיים.
אחר כך להכניס למקרר.
למחרת להוציא לשים בחוץ לשעה ואז ליצור עם ידיים משומנות את הספינג’ וישר לטיגון.
בהצלחה