איך מכינים קריספי צ’יקן כמו במסעדות כשר ללא מוצרי חלב
המרכיבים-
ק”ג חזה עוף רצועות גדולות או פילֵה עוף
לתערובת הרטובה-
כוס קמח
2 ביצים
כפית גדושה מלח
כפית פפריקה
½ כפית פלפל שחור
½ כוס מים
לתערובת היבשה:
1 כוס קמח
1 כוס קורנפלור
½ כפית מלח
לערבב היטב
אופן ההכנה-
תערובת הרטובה – לערבב הכל יחד (תוסיפו עוד לפי הצורך, המרקם שצריך לצאת הוא סמיך אבל לא מאוד.
לערבב את כל מרכיבי התערובת יחד ולהכניס את נתחי העוף
ולהניח בצד.
לקחת פילֵה עוף מהבלילה ולהעביר לתערובת היבשה – לצפות אותו היטב בקמחים.
2. להעביר לסיר טיגון עם שמן חם מאוד (רק כשהשמן רותח!) ולטגן עד שהצבע הופך להיות חום ממש.
טיפ-
חשוב שכל הנוזלים שיש בתוך העוף יתייבשו.
תנו לו זמן בטיגון, אל תדאגו, העוף לא מתייבש!
המטרה היא להבטיח קריספיות אחרי הטיגון, כי אם יישארו קצת נוזלים מתוכו – הם יכולים להרטיב את הציפוי ולפגום בקריספיות.
