קטגוריות
בשר

אסאדו רך ונימוח כמו חמאה

 

 

Natali Uliel

3 וחצי שעות על אש נמוכה בשר אסאדו רך רך רך כמו חמאה עם מלא בצלי שאלוט ותפוחי אדמה הכל נימוח בפה

המרכיבים-

קילו וחצי -2 אסאדו טרי קוביות

במל קצוץ

בצלי שלוט 6-8

פפריקה

כורכום

מלח

פלפל שחור

מעט בהרט

אפשר מעט סילאן לא חובה

4 תפוחי אדמה חתוכים

אופן ההכנה – 

לטגן קוביות האסאדו במשך כמה דקות מכל הצדדים.

להוסיף בצל ושלוט ולהמשיך לטגן.

להוסיף קצת מים רותחים, תבלינים לסגור הסיר ולבשל על אש נמוכה למשך כשעיים.

אחר כך להוסיף תפוחי אדמה ולפזר בסיר.

לערבב קלות.

לסגור את הסיר ולבשל עוד שעה שעה וחצי.

מידי פעם לנער את הסיר .

אפשר גם לאפות בתנור 160-170 מעלות.

לבדוק את הנוזלים שלא יתייבש הבשר.

 

בתאבון זה פשוט מושלם וטעים הבשר יוצא נימוח
מתפורר בפה וגם תפוחי האדמה
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version