המתכון הזה לעוגת גבינה ותפוזים הוא מתכון מנצח
המרכיבים-
לטורט
6 ביצים
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
וניל
לגבינה –
750 גרם גבינה לבנה
חצי כוס סוכר
2 ביצים
2 כפות גדושות קמח
2 כפות גדושות קורנפלור
4 שקיות סוכר וניל
אופן ההכנה –
טורט-
להפריד ביצים
להקציף חלבונים עם סוכר
להוסיף בהדרגה , חלמונים ,מיץ ,שמן וקמח
לערבב לאחידות לשפוך מחצית מתערובת לתבנית בינונית מלבנית 20/30
לאפות 180 מעלות עד שזהוב .
לערבב את מרכיבי המלית .
לשפוך מעל הבצק האפוי.
מעל הגבינה לשפוך את התערובת שנשארה .
לאפות עוד 45 דקות עד שהעוגה זהובה ומוכנה
