מוקפץ קל וטעים עם פרגיות
מאת תקוה ססי
המרכיבים –
בצל
2 שיני
שום
2 פלפל אדום / צהוב
גזר
קישוא
פלפל שחור
מעט כורכום
רוטב סויה
חצי קילו פרגיות פרוסות דק
כפית קורנפלור
כף דבש או סילאן
נודלס לבשל חבילה קטנה
אופן ההכנה –
לערבב פרגיות עם תבלינים וקורנפלור
לפרוס את הירקות לרצועות .
לטגן בהתחלה את הפרגיות משני צדדים ולהוציא בצד.
לאחר מכן לטגן ירקות לפפי הסדר בהקפצה.
כמה דקות טובות להקפיץ.
להוסיף חזרה את הפרגיות , תיבלון סויה , סילאן ומלח.
אם חסר משהו תוסיפו אפשר גם חריף.
לאחר מכן להוסיף נודלס מבושל ולערבב .
להגיש מיד.
