תבשיל עוף מדהים וטעים
עם ארטישוק וזיתים
המרכיבים-
קופסה של זיתים חרוזית
תחתיות ארטישוק קפוא
לימון קצוץ
7 שיני שום
גמבה
2 פלפל חריםים
10 עגבניות שרי
חצי צרור כוסברה
כרעיים עוף 3,4
פפריקה
מלח
פלפל
מרק עוף
כמון
כפית סוכר
כף אריסה
אופן ההכנה –
יש להרתיח זיתים מראש פעמיים ולהחליף מים כ 30 דק .
את הארטישוק – תחתיות קפואות שהשארתי במים חמים.
להכין לימון קצוץ לקוביות
7 שיני שום קצוצים גס
1 גמבה פרוסה לרצועות
2 פלפלים חריפים רצועות גסות
10-12 עגבניות שרי חתוכות לחצי
חצי צרור כוסברה .
מתבלים העופות ומטגנים בסיר יחד עם הירקות.
מטגנים הכל יחד כ5 דק לערך.
מוסיפים תבלינים לפי טעם.
מוסיפים את הזיתים ארטישוק ומים עד חצי מגובה העופות ( מגיר המון נוזלים)
מפזרים מעל כוסברה ומנמיכים להבה לנמוכה
כשעה וחצי
אני נתתי מכת חום 180 ברוסטר בתנור כ20 דק בנוסף.
