קטגוריות
דגים קציצות ראש השנה

קציצות דגים ברוטב אדום חריף

שלומי בר זוהר- מתכון קציצות דגים  

מרכיבי המנה –
1 ק”ג פילה לברק או בורי טחון גס או טונה או כל דג שתבחרו
8 שיני שום כתושות
צרור כוסברה קצוצה
1/4 כוס שמן זית
1 כפית כורכום
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית פלפל שאטה גרוס
1 כפית פלפל לבן גרוס
2 כפות פירורי לחם
מלח
לרוטב:
1/2 כוס שמן זית
2 פלפלי שושקה (המוארכים) טריים פרוסים
4 פלפלים חריפים פרוסים
4 פלפל שאטה מיובשים
10 שיני שום קלופות
צרור כוסברה קצוצה
2 כפות פפריקה מתוקה
1/2 כף פפריקה חריפה
1 כף כורכום
1/2 כפית פלפל לבן גרוס
מלח
הכנת המנה –
טוחן גס את הדגים ,מוסיף את כל המרכיבים ומערבב היטב.
מכין את הרוטב בסיר – שם את כל המרכיבים עם בתבלינים ומים.
מסדר את הקציצות בתוך הרוטב – מבשל חצי שעה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version