הטראפלס האלה כל כך טעימים והכנה קלה קלה קלהקינוח פרווה שסוגר פינה למתוקים פרווה טבעוני
מרכיבים-
250 גרם שוקולד מריר
4 כפות גדושות טחינה גולמית בערך שליש כוס
כוס אגוזים מלך
אופן הכנה –
נמיס את השוקולד במיקרו או על גבי קערה עם מים רותחים.
לאחר מכן נוסיף את הטחינה ונערבב היטב
נערבב את האגוזים
תבנית מרופדת בנייר אפיה
נעביר לתבנית 20/20 .נכניס למקפיא לרבע שעה.
נחתוך עם סכין חדה לקוביות.
נאחסן בקופסא במקרר.
טראפלס שוקולד ואגוזים מ- 3 מרכיבים בלבד