סופריטו קציצות ותפוחי אדמה מאת – Michal Medina
מרכיבים-
לקציצות-
חצי קילו בשר טחון,
בצל קצוץ מטוגן,
כוסברה, פטרוזיליה,
כפית מלח, חצי כפית כמון,
חצי כפית פלפל שחור, כפית פפריקה,
ביצה ו3 כפות פירורי לחם.
לרוטב-
תפוחי אדמה
אבקת מרק
בצל
כורכום
פלפל
פפריקה
מלח
אופן ההכנה –
לערבב הכל ליצור קציצות ולטגן.
להוציא לנייר סופג.
בסיר נפרד לטגן תפוחי אדמה עד שמזהיבים מכל הכיוונים ולהעביר לנייר סופג. בסיר רחב לטגן בצל להוסיף כף אבקת מרק(פרווה רכיבים טבעיים בלבד), כורכום,פלפל שחור, פפריקה ומלח.
להוסיף מים רותחים איזה 2 כוסות, לבדוק טעמים ואז להוסיף את הקציצות והתפוחי אדמה ולבשל ביחד משהו כמו 45 דקות