קטגוריות
הבלוג של יובל טבעוני צמחוני

מרק קרם עגבניות איטלקי

pixabay

מרק קרם עגבניות איטלקי -זה פשוט אחד המרקים הכי טעימים שיש תגישו אותו עם קרוטונים או טוסט

המרכיבים-

10 עגבניות אדומות (מסוג תמר מומלץ)

5 שיני שום

1/2 כוס יין לבן

10 עלי בזיליקום

שמן זית /חמאה

מלח,פלפל שחור

אופן הכנה –

מומלץ להכין עם עגניות קלופות

אז נחרוץ את העגבניות בעזרת סכין ונכניס לכמה דקות למים רותחים.

נוציא ואז נקלף את הקפילה.

נחמם בסיר שמן זית או חמאה ונעביר לתוכו את העגבניות חתוכות גס.

נוסיף גם שום חתוך דק דק.

נצלה כמה דקות ואז נוסיף את היין והבזיליקום ואחר כך מים עד לכיסוי.

נבשל כחצי שעה.

נטחן את כל המרק בבלנד למחית חלקה.

נקשט במעט פסטו ועלי רוקט.

נגיש עם טוסטים שרופים מרוחים בחמאה עם גבינת פרמזן מעל.

מרק קרם עגבניות איטלקי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version