מתכון קינואה טעים ובריא עם ירקות מוקפצים
מלא מלא בטעמים של הירק.
מתכון מאת – אתי בביליאן
מרכיבים-
כוס קינואה
בצל קצוץ
גמבה אדומה/פלפל
פלפל כתום
גזר
כוס שעועית ירוקה קפואה
כפית רסק עגבניות
שום כתוש
חצי כפית סוכר
מעט כורכום
פלפל שחור
אופן הכנה –
קינואה עם ירקות מוקפצים
נשרה במים רותחים כוס קינואה.
נטגן בצל עם פלפל אדום וכתום
פורסות גזר ושעועית ירוקה קפואה .
נערבב טוב כמה דקות .
נסנן את הקינואה ונוסיף לסיר.
נערבב ונוסיף תבלינים
וגם שום כתוש .
מים נוסיף על כוס קינואה – כוס וחצי מים לערבב להביא לרתיחה אש נמוכה כם מכסה נבשל כמו אורז בערך 20-30 דקות.