קטגוריות
Uncategorized חגים חלבי ראש השנה

פיתות תימניות אסלי – על מחבת

 

צופית בן יוסף
צופית בן יוסף
פיתות תמניות אסלי
דומה ל-  סלוף רק מבצק כמו של כובאנה .
בתוספת של זרעי קצח זה יוצא משודרג וטעים.
חבל שאני לא יכולה להעביר את הטעם והריח
מרכיבים-
2 כפות שמרים
4 כפות סוכר
2-3 כוסות מים פושרים.
קילו קמח
כפית מלח.
חופן קצח
למרוח –
בערך 200 גרם חמאה רכה
ההכנה –
ללוש המרכיבים במיקסר וו לישה, 10 דקות לפחות.
להתפיח שעה שוב ללוש מעט עם הידיים, ושוב להתפיח חצי שעה, סה”כ 2 התפחות.
לחלק ל- 8 כדורים.
כל כדור לרדד ביד לעיגול רחב ,למרוח חמאה רכה ,או סמנה ולקפל לחצי שוב למרוח ולקפל ואז לסובב וליצור כדור להניח בצד.
כך את כל הכדורים
לאחר מכן לקחת כדור לרדד ולמתוח כמו מלאווח
לחמם מחבת גריל מולטישף -אם אין אפשר מחבת טפלון רגילה
מכל צד עד שמזהיב .

פיתות תימניות אסלי – על מחבת

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version