לביבות פירה ובצל מטוגן הן פשוט טעימות
ואין סיכוי שמישהו לא יאהב אותן.
מרכיבים-
5 תפוחי אדמה בינוני עד גדול
2 ביצים
בצל גדול קצוץ דק דק
בצל ירוק קצוץ
מלח
פלפל שחור
בהרט ממש קמצוץ
3 כפות פירורי לחם /קמח תפוחי אדמה
אופן ההכנה –
נבשל תפוחי אדמה עד שמתרככים – נקלף ונסנן מהמים.
נרסק לפירה ונשים בקערה.
נוסיף 1/4 מהבצל הקצו. תבלינים, ביצים וקמח.
נטגן 3/4 מכמות הבצל לזהוב. נוסיף לתערובת.
נחמם שמן במחבת שטוחה ונטגן היטב את הלביבות.