קטגוריות
עוגות עוגות שיש

עוגת קינמון ופקאן

שטרוייזל קינמון פקאן – מתכון מאת זיוה כהן
עוגת שכבות בחושה ומבושמת של לייזה פאנלים עם שדרוג קל שלי
הצלחה מובטחת
המרכיבים:
*לשטרוייזל
כף קינמון
כוס ורבע סוכר חום
1/4כפית מלח
2 שקיות סוכר וניל
חצי כוס קמח
כוס וחצי אגוזי מלך
80 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
אופן ההכנה:
לערבב הכל לתערובת פירורית. נתחיל ביבשים ולאחר נוסיף חמאה נמולל בידיים לתערובת פירורית.
*לעוגה
1/2 2 כוסות קמח
1 שקית א. אפיה
3 ביצים
3/4 כוס סוכר לבן
1 מיכל שמנת מתוקה
120 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
2 שקיות סוכר וניל
נערבב במקצף ידני ביצים סוכר וסוכר וניל נוסיף חמאה ושמנת ולאחר את היבשים.
הרכבת העוגה, נשנן שתי תבניות בשימון דק נמזוג רבע מהעוגה הבחושה מעל רבע מתערובת השטרוייזל מעל השטרוייזל שוב נמזוג רבע מתערובת העוגה ונסיים בשטרוייזל כך נכין בתבנית השניה, בכל תבנית אנחנו מוזגים פעמיים בסיס ופעמיים שטרוייזל.
נחמם תנור ל180 מעלות טורבו ונאפה עד נעיצת קיסם יבש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version