אז איך מכינים סלט חומוס ביתי – שיהיה טעים כמו במסעדות
לפני שנתחיל – נשרה גרגירי חומוס מזן הדס ל- 24 שעות.
נבשל את גרגירי החומוס עד שהם מתרככים – מומלץ בסיר לחץ – מקצר תהליכים.
המרכיבים-
3 כוסות גרגרי חומוס מבושלים
כ- 1/3 כוס מי בישול החומוס
1/2 כוס טחינה גולמית
מיץ לימון סחוט טרי בערך מלימון שלם
כחצי כפית מלח
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה –
נעביר לבלנדר חזק את גרגירי החומוס עם חלק מהמים ונטחון.
נוסיף את שאר המרכיבים ונטחן כמה דקות, עד שהתערובת הופכת חלקה .
נטעם ונוסיף מלח או לימון בהתאם לצורך וכמו כן מים.
נגיש מיד עם גרגרי חומוס ושמן זית.