לחמניות רכות במירקם בריוש
מתכון מאת – אריאלה גולדמן
המרכיבים לבצק-
1 קילו קמח רגיל
שקית שמרים טריה / או קוביה/או 2 כפות שמרים יבשים
2 ביצים L
2 כוסות מים ועוד רבע כוס מים.( רבע כוס מוסיפים אך ורק אם הבצק יבש ,כל קמח והספיחה שלו)
6 כפות סוכר / אם תרצו לחמניות / או חלות מתוקות יותר הוסיפו עוד 2 כפות
כף מלח.
100 גרם נטורינה/חמאה (חצי חבילה )רכה בטמפ החדר ( היא בעצם זו שתורמת רכות נפלאה ללחמניות והן יוצאות במירקם כמו מאפה בריוש)
להברשה-
1 ביצה טרופה + כפית נטורינה מומסת
אופן ההכנה –