קטגוריות
חלבי צמחוני ראש השנה

מתכון לבורקס תורכי תוצרת בית

בורקס תורכי בצק תוצרת בית -קרן חלאוי
מתכון משגע של הסבתות
בצק בייתי שאפשר להכין איתו כל מילוי
המרכיבים-
קילו קמח
3 כפות חומץ
כפית וחצי מלח
3 כוסות מים
2 כפות שמן
מילוי גבינה מלוחה –
250 גרם גבינה בולגרית/צפתית/חמד
250 גרם גבינת כנען או טוב טעם
250 גרם גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
אופן ההכנה –
ללוש את המרכיבים במיקסר 10 דקות  עד שמתקבל בצק רך גמיש וחלק.
לחלק 12 כדורים להניח בתבנית עם שמן כמו שמכינים מופלטה.
בתבנית לשים שמן עד שמכסה את הכדורים ולעטוף בניילון נצמד לתת מנוחה של שעתיים.
לערבב את המילוי: 250 גבינה בולגרית חבילה גבינת כנען, 250 גבינה צהובה מגורדת ו2 ביצים לערבב הכל .
לאחר שעתיים לפתוח כל כדור בעזרת הידים לעובי הכי דקשיש ממש שקוף,
על משטח עבודה משומן.
לשים מילוי בקצה לגלגל לכרוכית ואז ליצור שבלול.
למרוח ביצה ושומשום.
לחמם תנור על 180 , להכניס לאפייה בין 35-45 דקות
בתאבון
**רוצים לקבל עוד מתכונים מהירים ,טעימים ומנצחים ?**
מצטרפים כאן בלחיצה לקבוצת האוכל שלי אוכל של אמא – מתכונים מנצחים

2 תגובות על “מתכון לבורקס תורכי תוצרת בית”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version