קטגוריות
דגים חגים חלבי צמחוני ראש השנה

דג סלמון אפוי בציפוי שקדים קריספי

דג סלמון אפוי בציפוי שקדים קריספי מעדן! וקל מאוד להכנה
מתכון של איריס דחוח
המצרכים-
1/4 כוס שקדים קצוצים
1/4 כוס פירורי לחם פנקו
3 כפות שמיר קצוץ
מיץ וגרידה מלימון אחד
1/4 כפית מלח
1/8 כפית פלפל
3 שיני שום כתוש
1/2 כוס מיונז
1 כף חרדל דיז’ון
1 כף שמן זית
4 פילה סלמון לימונים חתוכים, להגשה
אופן הכנה –
1. מחממים תנור לחום של 350 מעלות פרנהייט או 180 מעלות צלזיוס.
2. מניחים פילה סלמון בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה.
3. בקערה לערבב את השקדים והפנקו.
4. בקערה אחרת ערבבו את כל חומרי הרוטב ומרחו על כל פילה הסלמון.
5. פזרו את תערובת הפנקו והשקדים על הסלמון
6. כסו את התבנית בנייר כסף ואופו כ15 דקות, הסירו את נייר הכסף ואפו עוד 5 עד 10 דקות עד שהציפוי קריספי.
7. הגישו עם פרוסות לימון על הסלמון.

תגובה אחת על “דג סלמון אפוי בציפוי שקדים קריספי”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version