קטגוריות
לביבות צמחוני קציצות ראש השנה

לביבות פסטל תפוחי אדמה

פסטלים בטעם שלי , טעים
מאת -איילה מרציאנו מלול
המרכיבים-
5 תפוחי אדמה
בצל מטוגן
כוסברה/פטרוזיליה
מעט מרק עוף
קינמון
2 כפות פירורי לחם/קמח מצה לפסח
ביצים לטבילה
אופן ההכנה –
לבשל במים 5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות עד לריכוך, לסנן מהמים טוב עד יבוש,
לרסק לפירה להוסיף בצל מטוגן, חופן כוסברה קצוצה מלח פלפל או מרק עוף לפי הטעם , מעט קינמון
להוסיף 2 כפות פירורי לחם , לערבב היטב לייצור לביבות לטבול בביצה טרופה ולטגן משתי צדדים להזהבה קלה
תרצו להפוך לבשרי מלאו את תפוחי האדמה בתערובת בשר טחון בצל ותבלינים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version