קטגוריות
צמחוני

לחם טחינה בתוספת אגוזים ללא גלוטן כשר לפסח

 

לחם טחינה שהוא להיט וגם טעים בתוספת אגוזים

במיוחד לחג הפסח ללא גלוטן מעולה לדיאטות

מתכון מאת אמונה בוארון

המרכיבים-

4 ביצים

6 כפות טחינה גולמית משומשום מלא

1 כפית אבקת אפיה

2 כפות סילאן ללא סוכר

1/2 כוס אגוזים שבורים גס

1 כפית שמן

תבנית אינגליש 

אופן ההכנה –

להקציף את הביצים  ולהוסיף הסילאן ואבקת אפיה להוסיף את הטחינה לבחוש עד שמתקבלת בלילה חלקה,להוסיף את האגוזים, לשמן תבנית למזוג את הבלילה לתבנית לאפות בחום 180 בערך 25 דקות או עד שמשחים,

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version