פשטידת פטריות ובצל ללא קמח ללא גלוטן כשל”פ
מאת – שירן מלכה
המרכיבים-
1 בצל גדול
1 כף שמן
קופסה אחת של פטריות שמפיניון מסוננת
1 גביע קוטג
1 גביע גבינת סימפוניה
כוס גבינה צהובה מגורדת
חצי כוס גבינה בולגרית
4 ביצים טרופות
מלח, פלפל לפי טעם
אופן ההכנה –
מחממים תנור ל-170 מעלות
מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עוד 7-8 דק׳
בקערה גדולה שמים את כל המצרכים ובוחשים לתערובת אחידה, מוסיפים את הבצל והפטריות ומערבבים.
משמנים תבנית ומעבירים אליה את הבלילה ואופים 40 דק׳