העוגה שלנו בפסח
עוגת קרמבו/ יונית ולס
המרכיבים-
200 גר שוקולד מריר
1/3 כוס חלב
4 חלמונים
4 חלבונים
5 כפות סוכר
המילוי:
2 שמנת מתוקה/צמחית
חפיסת פודינג וניל
חצי כוס חלב/מים
להקציף.
ציפוי שוקולד –
חצי מיכל שמנת מתוקה
150 גר שוקולד מריר
( כפית נס קפה לא חובה)
אפשר לקשט מעל בשביבי שוקולד/ קוקוס/ אגוזים טחונים.
אופן ההכנה –
שוקולד חלב להמיס במיקרו להוסיף לתערובת את החלמונים.
להקציף חלבונים עם הסוכר ולקפל לתוך השוקולד . להעביר לתבנית עגולה 24 26.
לאפות בתנור שחומם מראש ל180 כ20 דק אפיה. כשמתקרר לשים מעל את המילוי.
להקציף מילוי לקצפת לצפות להכניס לקירור ולהכין את ציפוי השוקולד.
לשפוך מעל
לשמור בקירור .
עוגת קרמבו
העוגה הכי שווה לפסח ובכלל
ללא קמח ללא גלוטן