לחוח תיימני אסלי
בבועות
מצרפת מתכון תכינו ותהנו
לחוח תימני אורגינל כולל טיפים/אפרת לב
המרכיבים-
1 קילו קמח
½ 1 כפות מלח
כף גדושה סוכר
2 כפות שמרים יבשים
שקית א.אפיה
מים
אופן ההכנה-
1. ניקח מתוך הקמח 3 כפות
נשים בקערת המיקסר נמזוג מים בספל – ספל מלא מים פושרים ואחר כך ספל מלא מים רותחים לערבב היטב תוך כדי הוספת המלח והסוכר
לחכות עד שיתקרר לגמרי
2. נוסיף ליתרת הקמח את הא.אפיה והשמרים ונערבב
ואז נוסיף אותם לקערת המיקסר
3. נוסיף בהדרגה מים פושרים תוך כדי לישה עד לקבלת בצק נוזלי כמו של פנקייק
4. את הקערה נעטוף בניילון נצמד ונכסה במגבת למשך שעה
5. למלא כמות של מצקת מלאה +עוד טיפה במחבת בינונית קרה!!!!!! ולשים על אש בינונית בלי להזיז או לנגוע לאט לאט יופיעו בועות ויתפוצצו לחכות עד שכולם יתפוצצו והלחוח נהיה מוכן
6. לקרר את המחבת בין אחד לשני מתחת לברז מים ולנגב – חשוב ביותר!!!
7. להניח להצטננות ואז להניח אותם אחד כלפי פנים ואחד כלפי חוץ ( שהחלק הפנימי שלהם פונה אחד כלפי השני )
8. אפשר להקפיא ולהניח להפשרה שרוצים