קטגוריות
טבעוני סלטים צמחוני

מתכון לצ’ימיצ’ורי

Stav Saadon Amar
יום העצמאות וחג העל האש בפתח, אז זה בדיוק הזמן להכין צ’ימיצ’ורי כזה שגורם לכל סטייק לחייך
מתכון מאת סתיו סעדון
המרכיבים-
חבילת פטרוזיליה
חצי גמבה אדומה
5-6 שיני שום
שמן זית
חומץ בן יין
מלח
פלפל
אופן ההכנה –
לטחון הכל ביחד בפולסים, לא ממש עד למרקם משחתי אלא טיפה לפני, שנרגיש את חתיכות הפרי (;))
*ניתן להוסיף בצל סגול/פלפל חריף טרי/חומץ בן יין, אני פחות מתחברת, אוהבת את זה רגוע*
וחג שמח לישראל שלנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version