קטגוריות
עוף ראש השנה

עוף צלוי שיוצא פצצה – שוקיים ברוטב צ’ילי

 

שוקיים בצ’ילי בתנור

מתכון מאת ג’קי קורדובה

המרכיבים-
12 יחידות שוקי עוף.
3 בצלים רצועות
4 שיני שום
כף דבש
קורט מלח
כף פפריקה
1/4 כוס שמן
חצי כוס מים
בערך כוס וחצי רוטב צ’ילי מתוק
אופן ההכנה –
בקערה מניחים את השוקיים.
מוסיפים לקערה –  3 בצלים חתוכים לרצועות. 4 שיני שום,  כף דבש , קורט מלח, כף פפריקה מתוקה,1/4,כוס שמן, חצי כוס מים וצ’ילי מתוק. מערבבים היטב .
נותנים מנוחה של חצי שעה לספיגת טעמים. במגש תנור מתאים מסדרים את השוקיים .
מעל מוסיפים את הבצל והרוטב.
עוטפים בניר כסף .מכניסים לתנור חם 180 לשעה וחצי. לקראת הסוף מסירים את ניר הכסף לצבע מהממם.
בהצלחה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version