שוקיים בצ’ילי בתנור
מתכון מאת ג’קי קורדובה
המרכיבים-
12 יחידות שוקי עוף.
3 בצלים רצועות
4 שיני שום
כף דבש
קורט מלח
כף פפריקה
1/4 כוס שמן
חצי כוס מים
בערך כוס וחצי רוטב צ’ילי מתוק
אופן ההכנה –
בקערה מניחים את השוקיים.
מוסיפים לקערה – 3 בצלים חתוכים לרצועות. 4 שיני שום, כף דבש , קורט מלח, כף פפריקה מתוקה,1/4,כוס שמן, חצי כוס מים וצ’ילי מתוק. מערבבים היטב .
נותנים מנוחה של חצי שעה לספיגת טעמים. במגש תנור מתאים מסדרים את השוקיים .
מעל מוסיפים את הבצל והרוטב.
עוטפים בניר כסף .מכניסים לתנור חם 180 לשעה וחצי. לקראת הסוף מסירים את ניר הכסף לצבע מהממם.
בהצלחה.