קטגוריות
חלבי

בורקס פילו עם תרד וגבינה


מתכון בורקס קליל ולא מאוד משמין בלי מרגרינה

מעלי פילו דק

ריקי לוי – מתכון של אבא

המרכיבים-

חבילה דפי פילו
קוביה גבינה בולגרית 5%
תרסיס שמן זית או קנולה

תרד מופשר
שומשום

אופן ההכנה –

להפשיר את עלי הפילו
לפרוס את הגבינה לפרוסות ואחכ לרצועות

לפרוס עלה על משטח ולרסס בשמן

לפרוס עלה נוסף ולרסס  להניח אחד מעל השני .

להניח בשורה רצועות גבינה כ 5 ס״מ לפני הקצה, ועל זה תרד.

לגלגל לרול , לקפל סגירה בקצוות ולהניח על נייר אפיה בתבנית

לאחר סיום להרטיב עם מים במברשת ולפזר שומשום

להכניס לתנור מחומם כ 180 מעלות עד שמזהיב .

בתאבון, בורקס בריאות!!

 


 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version