פשטידה לעצלנים
מאת קרן אור
אפשר עם כל ירק
כרובית ברוקולי וכו’
המרכיבים –
4 כפות מיונז או מיוקל(מיונז קל על בסיס שמן זית)
4כפות קמח תופח
4 ביצים
מלח,פלפל
כף מרק בצל או פטריות
2 סלסלות פטריות פרוסות
אופן ההכנה –
לערבב הכל יחד לתערובת חחקה.
לתבנית עגולה משומנת
להכניס
לתנור שחומם מראש ל170°/180°
עד זהובה יפה
40 דקות
2 תגובות על “פשטידת פטריות 4 כפות מכירים ?”
יש לי שאלה, שתי סלסילות הפירטיות הן במקום הכרובית או הברוקולי? אם לא אז כמה כרובית או ברוקולי או כל ירק אחר?
כן , הכוונה שאפשר להכין מכל ירק את יכולה גם לערבב