קטגוריות
הבלוג של יובל לביבות צמחוני

עיג’ה – מושלם לארוחת בוקר, לצד גבינות וסלט ירקות

צילום – שירלי ממן
עיג’ה 
מאת – שירלי ממן
המרכיבים –
2 בצלים גדולים
2 גזרים
1 תפוח אדמה
1 קישוא
1 עגבניה
צרור פטרוזיליה\כוסברה
8-10 ביצים
פלפל שחור ומלח
כפית פפריקה ומעט א. מרק
אופן ההכנה –
במעט שמן , לטגן את הבצלים עד השחמה .
להוסיף את הגזרים תפוא והקישוא כשהם מגורדים בפומפייה!
להקפיץ בשמן עד חצי בישול.
להוסיף צרור של הירק הקצוץ ועגבניה מגורדת, ולערבב הכל.
בקערה לטרוף את הביצים, ולתבל .
לשפוך על עיסת הירקות שטיגנו.
לערבב הכל.
להנמיך את האש ולבשל מכוסה, עד בישול הביצים (כ10,15 דק).
אם לא התבשל מספיק למעלה, אפשר להוריד מהאש ולהכניס את המחבת לתנור 180 מעלות ל8 דק’.
בתיאבון
צילום – שירלי ממן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version