זה סיר של השמחות
מאת – שירן שאול כהן
המרכיבים –
קילו שוקיי עוף
בצל גדול
סלרי
2-3 קישואים
2 תפוא
1 שומר
חופן אפונה
כפית מכל תבלין – מלח, פלפל, מרק עוף, כורכום וכמון.
אופן ההכנה –
לטגן את שוקיי העוף עד השחמה.
לאחר מכן להוציא ולטגן את הבצל.
לאחר השחמת הבצל להוסיף את הקישואים תפוחי האדמה והשומר ולבסוף לתבל.
להוסיף מים לכדי כיסוי , להגיע לרתיחה ואז להוריד לאש נמוכה כשעה , להוסיף את האפונה לקראת סוף הבישול.
מומלץ להכניס לתנור להשחמה בלי מכסה לכ10 דק בחום גבוה. בתיאבון!