תפוזים קוקוס ופודינג וניל
וואוו כל ביס להתענג
היא רכה ועסיסית
אל תוותרו עליה
עוגת קוקוס ממכרת מאת – רונית פרץ
המרכיבים-
4 ביצים
חבילת אינסטנט פודינג ווניל
חצי כוס קוקוס
כוס וחצי קמח תופח
כוס שמן
שלושת רבעי כוס סוכר
כוס מיץ תפוזים סחוט
אופן ההכנה –
להקציף ביצים שלמות וסוכר במהירות גבוהה עש שנקבל קצף תפוח.
להנמיך מהירות המיקסר.
ולהוסיף בהדרגה שאר המרכיבים.
להעביר לתבנית מרובעת או עגולה עם חור 26 או 2 אינגליש קייק.
לאפות ב 170 מעלות כ- 50 דקות תלוי בתבנית ובתנור.
בינתיים לחמם חצי כוס סוכר עם כוס מים להרתיח להנמיך ולהוסיף כפית דבש
לשפוך על עוגה חמה באהבה רונית פרץ