קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

עוגת תפוזים קוקוס ופודינג וניל – כל ביס תענוג

 

רונית פרץ
תפוזים קוקוס ופודינג וניל
וואוו כל ביס להתענג
היא רכה ועסיסית
אל תוותרו עליה
עוגת קוקוס ממכרת  מאת – רונית פרץ
המרכיבים-
4 ביצים
חבילת אינסטנט פודינג ווניל
חצי כוס קוקוס
כוס וחצי קמח תופח
כוס שמן
שלושת רבעי כוס סוכר
כוס מיץ תפוזים סחוט
אופן ההכנה –
להקציף ביצים שלמות וסוכר במהירות גבוהה עש שנקבל קצף תפוח.
להנמיך מהירות המיקסר.
ולהוסיף בהדרגה שאר המרכיבים.
להעביר לתבנית מרובעת או עגולה עם חור 26 או 2 אינגליש קייק.
לאפות ב 170 מעלות כ- 50 דקות תלוי בתבנית ובתנור.
בינתיים לחמם חצי כוס סוכר עם כוס מים להרתיח להנמיך ולהוסיף כפית דבש
לשפוך על עוגה חמה באהבה רונית פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version