סיגר מרציפן שקדים הכי טעים שיש
מאת – סמדר וקנין
המרכיבים-
לבצק
3 כוסות קמח
כוס שמן
כוס מים
מעט מלח
כף סוכר
כף חומץ
אופן ההכנה –
לערבב את כל המצרכים לבצק ולתת מנוחה במקרר חצי שעה
לחלק את הבצק ל 4 ולרדד דק דק וליצור מרובעים, למלא במילוי מרציפן לגלגל לסיגר ולטגן, לטבול את הסיגר בסירופ כשהוא קר והסירופ חם
מילוי מרציפן–
לערבב
3 כוסות שקדים טחונים
תמצית שקדים
2 ביצים
גרידת לימון
כוס אבקת סוכר
לסירופ-
קילו סוכר
3 כוסות מים
מיץ מחצי לימון
בהצלחה❤️