קטגוריות
Uncategorized עוגות פרווה עוגיות ראש השנה

סיגר מרציפן שקדים

סיגר מרציפן שקדים הכי טעים שיש

מאת – סמדר וקנין

המרכיבים-

לבצק

3 כוסות קמח

כוס שמן

כוס מים

מעט מלח

כף סוכר

כף חומץ

אופן ההכנה –

לערבב את כל המצרכים לבצק ולתת מנוחה במקרר חצי שעה

לחלק את הבצק ל 4 ולרדד דק דק וליצור מרובעים, למלא במילוי מרציפן לגלגל לסיגר ולטגן, לטבול את הסיגר בסירופ כשהוא קר והסירופ חם

מילוי מרציפן

לערבב

3 כוסות שקדים טחונים

תמצית שקדים

2 ביצים

גרידת לימון

כוס אבקת סוכר

לסירופ-

קילו סוכר

3 כוסות מים

מיץ מחצי לימון

בהצלחה❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version