מתכון לטורטיות ממולאות בשר
מנה יפה וחגיגית
טורטיה מטוגנת במילוי בשר טחון מתוק ופיצוחים הכינה – אפרת גורן
טורטיות בשר המתכון מאת עטרה זורנו
טורטייה בשר עם פיצוחים ונגיעות מתוקות.
המרכיבים –
350 גרם בשר טחון.
3 בצלים.
1/4 צרור פטרוזיליה.
100 גר קשיו קלוי.
100 גר פיסטוק קלוי.
3 כפות צילי מצוק.
2 כפות סילאן.
תבלינים: מלח,פלפל שחור, ראס אל חנות וצילי גרוס.
אופן ההכנה–
יש לטגן את הבצלים עד להזהבה ולאחר מכן להוסיף את הבשר, הפטרוזיליה הפיצוחים והתבלינים.
לערבב היטב ולטגן לעוד 3 דקות.
לאחר שהבשר יתקרר יש לקחת כ-2 כפות גדושות מהבשר ולשים במרכז הטורטייה ולגלגל.
לאחר מכן יש למרוח על הטורטייה את הביצה ולפזר שומשום.
אפשר לטגן או
לאפות בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.