מגולגלות פריכות ללא מרגרינה או חמאה והבצק מהיר ומיידי
בצק ספידי
מאת – הילה אלעזר פנקס
המרכיבים –
* הכנתי בכוס חד”פ קר
4 כוסות קמח תופח
כוס שמן
2 כפות סוכר
כף וחצי חומץ
כוס מים רותחים
קצת מלח
אופן ההכנה –
לערבב הכל לפי הסדר עד וללוש עד לקבלת בצק רך ושומני.
לתת מנוחה של 5 דקות.
לחלק ל 3
לרדד על נייר אפייה לעלה,
למרוח נוטלה לפורר חלבה ולגלגל לרולדה,ניתן לעשות בכל מילוי..
לחתוך פסים לא עד הסוף
ולתנור מחומם על 180 מעלות
בערך רבע שעה או קצת יותר , לגעת בבצק הוא צריך להיות רך וזהוב,רק אז לכבות,להוציא ולחתוך עד הסוף כשזה חם.
בתאבון❣️❣️