עוגת שוקולד עסיסית ורכה אחת הטעימות
מאת רוחמה כהן כהן
המרכיבים-
4 ביצים
כוס סוכר
כוס חלב
3/4 כוס שמן
שקית סוכר וניל
כוס קמח תופח
אינסטנט פודינג שוקולד
4 כפות שוקולית
כפית נס קפה
כף קקאו
שקית אבקת אפיה
ציפוי –
שמנת מתוקה
שוקולד מריר
3 כפות נוטלה
אופן ההכנה –
לערבב בקערה – ביצים, סוכר, חלב שמן לטרוף היטב לתערובת חלקה.
להוסיף את כל המרכיבים היבשים.
לערבב לתערובת אחידה.
להעביר לתבנית 26 קפיצית.
אפיה 170 מעלות 40 דקות עד שהעוגה יציבה ואפוייה במרכז.
להכיןציפוי-
לחמם הכל בקלחת עד שהכל נמס.
לשפוך מעל העוגה ולקרר.
רק אחר כך לחלץ את העוגה מהתבנית.
תגובה אחת על “עוגת שוקולד עסיסית ורכה אחת הטעימות ”
איך האפייה נעשית בטורבו או אפייה רגילה עליון תחתון זה חשוב להצלחת העוגה.