כעק טריפוליטאי – העוגיות הכי טעימות בייפאר ליד תה או קפה
מאת – מרוק אדרי
המרכיבים –
חצי קילו קמח
כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
לערבב עם חצי כף אמוניאק
(אם אין תחליפו בסודה לשתיה )
אבקת אפייה אחת
שקית סוכר וניל
3 כפות זרעי אניס
כוס סוכר
גרידה מלימון וגם מתפוז
2 ביצים
קורט מלח
אופן ההכנה –
לעבד במיקסר את כל המרכיבים.
לאחר שמתקבל בצק חלק להפסיק פעולת המיקסר .
יתכן ונצטרך להוסיף קצת קמח אם בצק דביק .
להניח עשר דקות מנוחה וליצור צורות עם שקית זילוף וצנתר או במכונה הידנית
אפייה 170 מעלות חצי שעה
בהצלחה לכולם תהנו
תודה למרוק אדרי ששיתפה מתכון של בית אמא