קטגוריות
בשר חגים ראש השנה

בצק פילו ממולא כבד קצוץ עם המון בצל ופטריות

דינה לוי

גלילי פילו ממולא בצל וכבד קצוץ

מאת – דינה לוי

המרכיבים-

חבילה בצק פילו

חצי קילו כבד עוף

3 בצלים

סלסלה של פטריות לפרוס

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה –

את הכבד שרפתי מעט ואחר כך טיגנתי המון בצל ,כבדים ואת הפטריות.

כשזה מוכן לא צריך להיות שרוף. לקצוץ עם סכין חדה או לטחון.

ואז אני לוקחת עלה אחד משמנת ועוד עלה שמה מעליו .

שמה בקצה שורה מהכבד סוגרת משני הצדדים ואחר כך  מגלגלת. .

מורחת  ביצה ושומשום ולתנור 180 מעלות  בערך 15 דקות או עד שזה שחום קצת.

בתאבון

זה מאוד טעים עם רוטב פטריות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version