אורז חגיגי עם גזר וצימוקים מאץ בלהה לנדאו המרכיבים- בצל 4-3 גזרים ככוס או חצי כוס צימוקים 2 כוסות אורז מלח פלפל אופן ההכנה – בצל אחד גדול חתוך לרצועות לטגן עד להזהבה. להוסיף 4 גזרים מגורדים. להמשיך לטגן ולהוסיף צימוקים לבנים להוציא מהסיר לקערה. לבשל 2 כוסות אורז בסיר נפרד כמו […]
יום: 29 במרץ 2023
מתכון לקציצות דגים עם פולים בסגנון מרוקאי מאת – דליה הרוש המרכיבים – שקית פולים קפואה/תרמילי פול טרי לקציצות: 500 גרם בורי וסלמון טחונים 3-4 שיני שום כתוש כוסברה קצוצה ביצה פירורי לחם (מומלץ פנקו) כפית כורכום כפית פפריקה מלח ופלפל שחור לרוטב: רצועות פלפל אדום/גמבה 2-3 עגבניות מגורדות 3-4 שיני שום כתוש פלפל חריף […]
שוק טלה בתנור זה הכי עשיר וחגיגי ברוטב דבש וחרדל דיז’ון מאת – מירי בר משיח המרכיבים – שוק טלה 3 כפות שמן זית 2 כפות חרדל 3 כפות דבש צרור עלי טימין ענף רוזמרין אופן ההכנה– מכינים בקערה מרינדה: שמן זית, דבש חרדל דיז’ון צרור טימין מעט רוזמרין מעט מלח גס פלפל שחור גרוס. […]