קטגוריות
Uncategorized

איך נכין ארטיק מגנום בבית

 

יוכי דהן
מי בא לארטיק מגנום?
עם שוקולד לבן, שוקולד בלנודי עם קרם אגוזי לוז, שוקולד מריר וחלב עם אגוזי לוז שקצצתי
גלידה – יוכי דהן
יש לקנות תבניות סיליקון לארטיקים בחנות סטוק
גלידת אוראו או לוטוס, פיסטוק, שוקולד/ יוכי דהן
המרכיבים-
3 שמנת מתוקה
1 פחית חלב מרוכז
תוספות
אוראו
לוטוס
אגוזים
פיסטוק
שוקולד
אופן ההכנה –
להקציף את השמנת מתוקה עד שמתייצב ואז מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים ביחד עוד מס’ שניות שהקצפת יציבה
ומוסיפים כל תוספת שרוצים;
אוראו- מפוררים כ-10 עוגיות אוראו ומוסיפים במרית לקצפת בתנועה קיפולית מערבבים היטב מכניסים לקופסא ומקפיאים לכמה שעות.
להניח למעלה מספר עוגיות שלמות, מוסיפים כל טעם שרוצים,
לוטוס- להוסיף 2 כפות
פיסטוק- להוסיף 2 כפות ממרח פיסטוק ו- 5 גר פיסטוק קלוי וקצוץ
לשים בקופסא ולהקפיא
ציפוי -לארטיק מגנום
להמיס 200 גרם שוקולד מריר/חלב/לבן/בלונדי, עם 4-5 עיגולי חמאת קקאו או 2 כפות שמן – במיקרוגל
אני גם הוספתי אגוזי לוז לשוקולד החלב והמריר
המסתי גם שוקולד בלונדי ושוקולד לבן
תבנית ארטיקים מסיליקון, לשפוך את השוקולד המומס ולמרוח עם מברשת סיליקון, להקפיא כרבע שעה, למלא עם הגלידה ושוב לכסות עם השוקולד, להקפיא לשעה ואז לשחרר בעדינות לשמור במקפיא
אפשר גם למלא את תבנית הסיליקון עם הגלידה ומקלות הארטיק, להקפיא, ואז להמיס שוקולד, לשים בכוס גבוהה, לטבול כל ארטיק בשוקולד ולהניח על רשת
לאחר מספר נסיונות, אני מעדיפה את השיטה הראשונה, זה יוצא יותר מוצלח וקל
לגלידוניות
אותו דבר כמו ההסבר לגבי ארטיק, רק פשוט בתבניות סיליקון פוטיפורים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version