עוגת גבינה הכי קלה והכי טעימה
מאת – יוכי דהן
תבנית מלבנית בינונית 20/28/30
המרכיבים-
6 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
3 גבינה לבנה 250 גר כל אחת 5%
1 גביע שמנת חמוצה 9%
4 כפות קורנפלור
4 כפות גדושות אינסטנט וניל
גרידה מלימון
אופן ההכנה –
להקציף חלבונים עם סוכר לקצף יציב
לערבב את הגבינה, חלמונים ושאר המרכיבים
לקפל בתנועות עדינות את הקצף חלבונים לבלילת הגבינה
לשמן תבנית 26 או מלבנית חד פעמי
להניח תבנית עם מים בתחתית התנור
לחמם תנור ל-180 כשעה.
להשאיר את העוגה בתנור עד להתקררות העוגה עוד כשעה
קצפת- להכין לאחר שהעוגה הייתה במקרר.
שמנת וחצי מתוקה להקציף עם אינסטנט פודינג וחצי כוס חלב.
לצפות אפשר לגרד שוקולד מעל לקישוט.