טארט גבינה אפויה
מאת – דור אמגר
המרכיבים –
לתחתית :
2 שרוולים ארוכים של לוטוס/פתי בר לבחירתכן (אפשר כל טעם ) 100 גר חמאה מומסת
למילוי :
1 ביצה
500 גר גבינה לבנה 5 אחוז
1 שמנת חמוצה 9 אחוז
חצי כוס סוכר
כפית תמצית וניל
3 כפות קורנפלור
לקצפת : ( לא חובה)
1 שמנת מתוקה
3 כפות פודינג וניל
אופן ההכנה –
להכנת התחתית לוקחים את הביסקווטים והחמאה המומסת מפוררים לחלוטין, ומערבבים הכל יחד.
משטחים בתבנית פאי (26) ומניחים במקפיא ל10 דקות.
למילוי מערבבים את כל המרכיבים יחד במטרפה עד לבלילה חלקה ללא גושים.
שופכים על תחתית הביסקווטים.
מכניסים לתנור על 180 מעלות כ20 דקות עד שהטארט יציב וטיפה רוטט באמצע (ניתן לבדוק האם נאפה ע”י קיסם יבש ) .
מוציאים ומצננים לחלוטין.
מעל הוספתי את הקצפת שהיא לא חובה . (להקציף במיקסר ולזלף איך שרוצים).
בתאבוןן!!!!