קטגוריות
עוגות

משהו טעים ליד הקפה – בראוניז שוקולד וטחינה ללא גלוטן

Sivan biran

בראוניז שוקולד וטחינה

והפעם משהו ליד הקפה שכולם אוהבים : בראוניז טחינה ללא סוכר וללא קמח . תמיד יוצא מעולה .

ללא גלוטן
מרכיבים
4 כפות חמאה בערך 50 גר
1/2 כוס שוקולד צ’יפס מריר
3 כפות  קקאו
2 ביצים
1/2 כוס סוכר / או תחליף סוכר או סוכר קוקוס
2 כפות וניל

חצי כפית מלח
3/4 כוס טחינה
1/3 כוס קמח שקדים

אופן ההכנה

לחמם תנור 180 מעלות
בבן מארי לשים חמאה עד שנמסה להוסיף שוקולד וקקאו ולערבב עד שזה אחיד ונמס . להוריד מהאש.
בקערה נוספת שמים ביצים , סוכר , וניל , מלח לערבב היטב ולהוסיף טחינה שזה מעורבב להוסיף את הקמח שקדים רק עד שזה מתערבב לא יותר מידי .
לחלק את התערובת לשתיים . להוסיף לחצי את השוקולד .

לשפוך את החלק עם השוקולד לתבנית והחלק השני מעל ולשייש

להכניס לתנור 180 מעלות 25 דקות לשים לב רק עד שהקצוות מתייצבות ולהוציא מהתנור לקירור 30 ד ק להוציא מהתבנית ולשים במגש קירור עוד 20 דק ולחתוך . בתאבון

13 תגובות על “משהו טעים ליד הקפה – בראוניז שוקולד וטחינה ללא גלוטן”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version