עוגיות מבצק הפלאים שלי!! והפעם בקיפול שונה!!
ללא סוכר! ללא ביצים!
ללא מרגרינה!!
מאת – Naomi Beroukhim
הבצק הוא פרווה מתאים גם לטבעונות – אפשר למרוח בכל ממרח טבעוני
ממרחים ללא סוכר וכו’
המרכיבים-
לבצק
שש כוסות קמח (כוס חד פעמי חמה)
שתי כפיות אבקת אפיה
כוס ורבע מים רותחים
כוס ורבע שמן
כף תמצית ווניל
מילוי שקדים- אופציה ללא סוכר
כוס שקדים טחונים
כוס אגוזים טחונים
חצי כוס סוכר/כמו סוכר (כל תחליף מתאים פה)
שני חלבונים
אופן ההכנה-
לערבב את הקמח ואבקת האפייה,
אח”כ את הנוזלים לערבב היטב ואז מתקבל בצק רך, נעים וגמיש.
אם במקרה הבצק יוצא יבש, להוסיף עוד מים רותחים אל דאגה!!
אפשר ישר לגשת לעבודה!
מבלי להשהות במקרר.
מחלקים ל-4
לרדד למרובע גדול כל חלק ,
לחתוך למלבנים,
בקצה המלבן מניחים מילוי ומגלגלים.
הפעם הכנתי מילוי שקדים במקום תמרים או שוקולד.
מילוי שקדים
כוס שקדים טחונים
כוס אגוזים טחונים
חצי כוס סוכר
שני חלבונים
לערבב ביחד ולמלא.
מילוי תמרים כולם מכירים
תמרים קינמון ואגוזים או פאקנים קצוצים.
מילוי שני: שוקולד השחר ופרוסות שקדים
ריבת משמשים(אפשר ריבה ללא סוכר )לרכך במיקרו ומעל לפזר חלבה (ללא סוכר ) או ופיסטוקים או פקנים.
לאפות בתנור שחומם מראש ל180 ל25-35דקות.
20 תגובות על “עוגיות שקדים ואגוזים מבצק הפלאים שלי ללא סוכר ללא מרגרינה”
יאמי העוגיות מרוקאיות מעדן
היי, כמה עוגיות יוצאות מכמות כזו של בצק, תודה
לא ברור כל כך, זה כמו בצק פריך מגולגלות? לא סוגרים את הקצה? זה נראה בתמונה כמו בלינצסים
סוגרים קצוות
חלבונים זה לא טבעוני.
מה התחליף המומלץ ?
קרם קוקוס
יצא לי מעולה, עשיתי מלבנים קטנים יחסית ומילאתי עם מלית אגוזים שקדים סוכר וחלבונים..להדק קצוות ולתנור.
לבזוק מלמעלה כשמתקרר אבקת סוכר אפשר להקפיא בקופסא סגורה.
כוס ורבע מים רותחים
כוס ורבע שמן
גם מודדים בכוס של חד פעמי לשתייה חמה?
כן הכל באותה כוס
שלום האפשר מילויי מלוח גבינה או תפא”ד עם,בצל מטוגן??
כן
את כותבת שזה טבעוני אבל מופיעים בו ביצים. זה סותר, לא?
אפשר להחליף את המילית לטבעונית הבצק טבעוני ועם תמרים זה טבעוני
אפשר עם קמח תופח
כן
מודדים בכוסות מדידה אוניברסליות או במשקל. ככה זה יותר מדוייק ובטח שיותר אקולוגי
שלום,האם אפשר עם קמח מלא
אפשר
מה ניתן להוסיף למילוי השקדים והאגוזים במקום 2 חלבונים על מנת שהעוגיות תהיינה טבעוניות ?
קרם קוקוס אולי