אין שלמות כזו !!! בולנוז ב – 20 דקות עבודה בלבד בולונז הכי פשוט שיש והכי טעים מאת – אגם סימון המרכיבים – חבילת ספגטי תבלינים לספגטי: כפית מלח חצי כפית פלפל שחור כף וחצי של פפריקה מתוקה כפית שום כתוש חצי קילו בשר טחון תבלינים לבשר: חצי כפית של ראס אל חנות כפית אורגנו […]
חודש: מאי 2023
זמן לשתף את המתכון המשפחתי שלנו לבלינצ’ס נדיר במרקם הקטיפתי שלו. אז בראש וראשונה ניתן את הקרדיט למתכון הנפלא הזה ל אודטה – Odetta את המתכון המקורי אמא שלי גזרה לפני שנים מעיתון שפורסם לקראת שבועות וכאמור פורסם ע”י אודטה. מה שעושה אותו כ”כ קטיפתי זאת תוספת הקורנפלור שיש במתכון וכמות הנוזלים שנראית אולי לא […]
סיר חלומי של כרוב ממולא
סיר חלומי של כרוב ממולא מתכון שיוצא משגע מאת – אורלי דואני המרכיבים – כרוב לבן בינוני (שמתי במקפיא ללילה ובבוקר הוצאתי שעה לפני הבישול להפשרה) חצי קילו בשר טחון בצל קצוץ צרור כוסברה קצוצה/פטרוזיליה 2 גזרים תבלינים : כף פפריקה מתוקה חצי כפית כמון חצי כפית מלח חצי כפית בהרט ולמי שאין חצי […]
עוגת גבינה שהכנתי לשבועות הכל בקערה אחת ללא הפרדת ביצים! מאת – חיה מושקא לוי המרכיבים – 7 ביצים 1 כוס סוכר 1 סוכר וניל 1 שמנת מתוקה/קצפת צמחית/קרם קוקוס 20% ומעלה – 250 מ”ל. 500 גרם גבינה לבנה 9% או גבינה בטעם טבעי תנובה אלטרנטיב. גרידה מחצי לימון. 3 כפות פודינג וניל. 1 […]
עוגת לוטוס פצצה
עוגת לוטוס פצצה מאת – עדן דוד חי המרכיבים – 2 חבילות של עוגיות לוטוס חצי כוס חלב 150 גרם חמאה מומסת 2 שמנת מתוקה 1 אינסטנט פודינג וניל 4 כפות גדושות של גבינה לבנה 5% חצי כוס חלב עם מעט סוכר ממרח לוטוס אופן ההכנה – טוחנים את עוגיות הלוטוס ומוסיפים את החלב והחמאה […]
זו העוגה הכי קלה והכי טעימה שהכנתי 3 תבניות אינגליש קטנות או 2 רגילות מאת – Hofit Ben Shushan המרכיבים- חצי קילו גבינה לבנה כוס (וחצי סוכר ) 2 שקיות סוכר וניל חצי כוס שמן 3 ביצים 2 כוסות קמח תופח אופן ההכנה – נערבב הכל לפי הסדר בקערה. נעביר לתבנית אפייה 180 מעלות 40 […]
בורקס משפחתי בתבנית רוצות לתקתק ארוחת ערב טעימה? מאפה מהיר לשבועות ? כולם כבר מכירים את הבצק ספידי בצק תורכי מהיר ללא שמרים, ללא התפחה מתאים לכל מילוי שאוהבים פיקנטי או מתוק הפעם במקום להכין בורקס אחד אחד הכנתי בתבנית מאת – ריקי כהן בצק ספידי -מתכון בסיסי המרכיבים- 2 כוסות קמח 1/2 כפית […]
עוגת שיש בסיר פלא. המרכיבים- 5 ביצים בטמפרטורת החדר מופרדות כוס סוכר 1 כוס שמן 1 כוס מיץ תפוזים טבעי 2 ו-3/4 כוס קמח 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל גרידת תפוז לקרם לשיש השוקולד – להמיס בקלחת 2 כפות קקאו חצי שוקולד מריר קוביה קטנה של חמאה/מרגרינה ו 2 כפות סוכר עם רבע כוס […]
פשטידת ברוקולי עם בשמל וגבינות מאת – ישראלה אזולאי תבנית חד פעמית מרובעת בינונית,משומנת. כמה הכנות לפני הערבוב בקערה והפשטידה מוכנה ממש בקלות המרכיבים – חבילת ברוקולי קפוא 2 בצלים גדולים מטוגנים לבשמל – 50 גר חמאה 2 כפות קמח כוס וחצי חלב מלח פלפל שחור אגוז מוסקט 500 גר גבינה לבנה 150 גר […]
מתכון קל וטעים למוקפץ תמונה באדיבות גילי זיו המרכיבים- רבע קילו חזה עוף פרוס+כף קורנפלור + כף סויה רבע כרוב ירוק 2 פלפלים בצבעים שונים פרוס לאורך גזר ג’וליאנים שן שום בצל חתוך לקוביות חתיכה קטנה ג’ינגר-לא חובה 3 כפות סויה 3 כפות טריאקי 3 כפות רוטב צ’ילי מתוק חריף – שבבי צ’ילי כפית שמן […]