דג סלמון ברוטב חמוץ מתוק
לא לפחד מהתיבול (כל מרכיב כאן חשוב )
מתכון (10 מנות)
מאת – איטל איטלי
המרכיבים –
פילה סלמון שלם או חתוך לרצועות
3 כפות חרדל דיז’ון חלק
2 כפות מיונז
כף סחוג ירוק – לא חובה
חצי כוס סילאן (180 מ”ל)
3 כפות דבש
מלח פלפל שחור גרוס
2 כפות סויה
אופן ההכנה –
נוריד בזהירות את העור מהדג.
ניקח את כל החומרים הרשומים במתכון נערבב היטב, אין צורך בשמן.
נטבול כל חתיכה של דג בקערה שיהיה טבול היטב מכל הצדדים
נניח בעדינות את הדגים בתבנית עם נייר אפייה ונזלף בעדינות עוד קצת סילאן בתנועות פסים.
נכניס לתנור ב200 מעלות 15 דק על טורבו.
מומלץ לצד תוספות כמו:
שעועית ירוקה דקה מוקפצת ברוטב צ’ילי מתוק
פירה עם בצל מטוגן
בורגול דק עם ירקות
וסלט מרענן חסה גזר כרוב פקאן וחמוציות
בתאבון .