קטגוריות
Uncategorized עוגות עוגות פרווה ראש השנה

שנים שלא הכנתם כזאת עוגה – עוגת תפוחים עם קצף ופירורים

Irit hadar

עוגת תפוחים של פעם עם קצף ופירורים

העוגה של סבתא

שנים שלא הכנתם כזאת בטוח…

המתכון-  אירית הדר

המרכיבים

לתחתית-

2 וחצי כוסות קמח

אבקת אפיה

5 כפות סוכר

5 חלמונים(לשמור חלבונים)

200 גר’ חמאה או נטורינה , מחמאה

למלית-

6 תפוחים ירוקים קלופים ופרוסים

3 כפות ריבת משמש

חצי אינסטנט פודינג וניל

כפית קינמון

לקצף-

5 חלבונים

כוס סוכר

חצי קופסא אינסטנט וניל

אופן ההכנה –

מעבדים במיקסר את מרכיבי הבצק עד שמגיעים לבצק חלק.

משטחים 3/4 בתבנית, רבע שומרים במקרר.

אופים רבע שעה ומוציאים.

הכנת התפוחים – לחמם תפוחים במיקרו כ- 6 דקות בפולסים ואז להוסיף את הריבה.

להוסיף חצי אינסטנט פודינג וכפית קינמון

לקצף-

להקציף 5 חלבונים

כוס סוכר

חצי קופסא אינסטנט וניל

לשטח את התפוחים על הבצק .

על זה למרוח קצף ביצים

ועל זה לפורר את הבצק שנשאר בצד.

לאפות 40 דק בחום 170 מעלות

בהצלחוש!🍎🍏

4 תגובות על “שנים שלא הכנתם כזאת עוגה – עוגת תפוחים עם קצף ופירורים”

סליחה על השאלה, אבל את באמת מחממת ריבה במיקרו במשך 6 דקות? או שהיא תהפוך ללבה או שתישרף.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version