קטגוריות
Uncategorized עוף

המתכון לשניצלים הכי קריספיים וטעימים ,טיפים וסוד

שירן חדד

שניצל הבית

הכי טעים וקריספי.

אז הסודות שלי –

  • לטגן אך ורק בשמן עמוק
  • לא לשים את השניצלים על ניייר סופג כשמוציאים מהטיגון
  • תכינו כלי שהוא  מסננת, להכיל את השניצלים כשהם יוצאים מהתנור .
  • סדרו אותם אחד ליד השני לא בערימה

כך יוצא שניצלים פריכים והכי טעימים

בתבלינים שימו כל מה שבא לכם

המרכיבים

קילו פילה עוף או חזה שניצל פרוס דק

צלחת עם –

2 ביצים

כף מיונז

כף חרדל

מלח

פלפל שחור

מעט פפריקה מתוקה

כפית שום גבישי או שום כתוש טרי

צלחת עם –

2 כוסות לחות של פירורי לחם זהובים

אפשר לשים גם חצי כוס שומשום

מלח

פלפל

קצת פפריקה

אופן ההכנה – 

להכניס את השניצלים לתוך תערובת הביצים.

לערבב טוב -אפשר לשים במקרר לשעה .

לטבול כל פיסת שניצל בתערובת פירורי הלחם ולהדק טוב.

לחמם שמן לטיגון עמוק

לטגן טוב משני צדדים עד שרואים שהוא זהוב

לשים בכלי מסננת

בתאבון

להכין את השניצלים בסמוך להגשה

Natali Juma

בתמונה שניצלים וצ’יפס מתנפח

מתכון של Natali Juma

מתכון לציפס מתנפח :
3 תפוחי אדמה לחתוך דק סכין או מנדולינה לא משנה.
בקערה:
3/4 כוס קמח
ביצה
כפית מלח
שקית אבקת אפיה
חצי כוס בירה לבנה
רבע כפית כורכום
לערבב עד לעיסה חלקה בלי גושים.
לטבול בבלילה ולטגן בשמן עמוק לא גבוה מידי שהציפס לא ישרף.
ויוצא ציפס מהסרטים

 

2 תגובות על “המתכון לשניצלים הכי קריספיים וטעימים ,טיפים וסוד”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version